Skip to main content

HÉ BOURGONDIËR!

Zin in een (Bourgondisch) avontuur? Goed nieuws! Met Local Taste ga je op een Bourgondische ontdekkingstocht. Met hart voor lokale horeca dompelen we je met liefde onder in alles wat jouw favoriete stad te bieden heeft. Buitenshuis met een bruisende borreltocht en proeverijen of lekker thuis aan de keukentafel met onze unieke kookboeken. Natuurlijk met je favoriete gezelschap. Let wel op: met Local Taste is watertanden gegarandeerd!

Naar de webshop

We nemen je mee op bourgondische ontdekkingstocht door..

Breda

Beleving, Borreltocht & Kookboek

Tilburg

Beleving & Borreltocht

Den Bosch

Coming soon

Eindhoven

Kookboek

Zeeland

Kookboek

Wij zijn die vriend die je alle horeca hotspots van de stad laat zien

Local Taste is ontstaan uit een diepgewortelde liefde voor lokale horeca. En als échte horeca fanaten kennen wij ieder horeca pareltje in de mooiste steden van Nederland. We doen niets liever dan ontdekken, proeven en ervaren. Maar waar ons Bourgondische hartje écht sneller van gaat kloppen? Om jou ook kennis te laten maken met de lokale horeca hotspots. Proef de omgeving met Local Taste! Eerlijk, een betere vriend kun je je toch niet wensen?

Naar de webshop

Ontdek de stad met de Local Taste Beleving inclusief 10 proeverijen

Een Bourgondische ontdekkingstocht door jouw favo (Brabantse) stad? Regelen wij! Met onze Local Taste Beleving paradeer jij, gewapend met een buideltje Taste-Coins en ons magazine, door de bruisende straatjes van de stad. Speurend naar de perfecte spot bij één van de 30 deelnemende horecazaken. Die 10 onschuldige Taste-Coins in dat buideltje? Die zijn goud waard! Plof neer bij een horecazaak, lever één Taste-Coin in en binnen no-time staat er een Bourgondische proeverij voor je neus.

Vertel me meer

Op pad met goed gezelschap en de gloednieuwe borreltocht

Borrelen met je vrienden, zonder je portemonnee te plunderen en tegelijkertijd de verborgen horeca-parels van jouw favo stad ontdekken? Dat doe je met de borreltocht van Local Taste! Trommel je vrienden op en spring op de fiets met je borrelkaart op zak. Duik één van de deelnemende kroegen in, bestel een (speciaal)biertje of wijntje en tover je borrelkaart tevoorschijn voor 25% korting op de drankronde. De 4e persoon drinkt dus gratis. Jouw ticket voor de ultieme vriendenavond.  

Vertel me meer

De lekkerste recepten rechtstreeks uit de horeca vind je in het kookboek

Ben jij een Bourgondiër die de horeca liever in huis haalt? Daar hebben wij wel iets voor! De kookboeken van Local Taste staan stampvol met de allerlekkerste recepten, rechtstreeks uit de keukens van de lokale horeca. Perfect voor Bourgondiërs die, met het favoriete gezelschap aan de keukentafel, lekker thuis willen kokkerellen. De kookboeken van Local Taste zijn geschikt voor iedereen. Zowel de hobbykok als de ik-gooi-alles-in-de-magnetron-kok kookt ermee de sterren van de hemel.

Vertel me meer

Deze bourgondiërs gingen jou voor

Ga op Bourgondische ontdekkingstocht met de Local Taste en ontdek de tofste horeca-hotspots van de stad. Met Local Taste geniet je keer op keer van alles wat de lokale horeca te bieden heeft en wordt je keer op keer verrast. Deel je foto’s met ons op Instagram @localtastenl, vinden we leuk!

Volg ons op Instagram