Ontdek Breda met het Local Taste magazine

Iedere Taste-Coin bij Hét Local Taste magazine is één proeverij waard uit een van de keukens van de deelnemende horecazaken.

toevoegen aan winkelmandje

10 Proeverijen voor € 19,95

Haal het magazine en ontvang 10 proeverijen voor twintig euro! Kies jouw tien favoriete zaken uit het magazine en bezoek ze met jouw Taste-Coins. Het magazine is maar liefst geldig tot 1 april 2023, hierdoor kun jij jouw Taste-Coins wanneer jij maar wil, inleveren voor de lekkerste proeverijen. 

Local Taste is een exclusief magazine dat ieder jaar samenwerkt met 30 horecazaken. Van bekende namen tot de verborgen parels. Wedden dat er zaken instaan die jij nog kan ontdekken als Local?! Ga op ontdekkingsreis met Local Taste en proef de omgeving! 

Er is meer…

In het magazine vind je niet alleen de Taste-Coins die een proeverij waard zijn, maar ook leuke columns over de gemeente, een kijkje in de keuken van de horecaondernemer, columns over de deelnemende horecazaken en kortingsbonnen voor de leukste dagjes uit in de omgeving zoals: poolen, bootje varen, duiken in het Galder, diverse escaperooms en de Smashroom. 

Ieder jaar wisselen de deelnemers van het magazine. Het lopende magazine is geldig tot 1 april 2023. De verkooppunten en deelnemers vind je hieronder.

Deelnemende horecazaken

Fysieke verkooppunten