Skip to main content
Nieuws

Het jaar waarin mijn meisjesdroom uit kwam

By 14 januari 2020april 23rd, 2022No Comments

Het jaar waarin mijn meisjesdroom uit kwam! Sinds juni 2019 heb ik samen met Thom een eigen onderneming gericht op de horeca. Was dit jouw meisjesdroom? Hoor ik je denken…

Op vijf jarige leeftijd verhuisde we naar een dorp waar mijn ouders hun passie achterna gingen. Een eigen horecazaak. Als klein meisje rende ik door de zaken van mijn ouders, speelde ik de real-life keukentje en leerde ik mijn eerste biertjes tappen. Als kind werd ik bij veel dingen betrokken en werkte ik in de zaak mee. Hier heb ik enorm veel van geleerd. Mijn vader zal dan ook altijd mijn grote voorbeeld zijn. Gaande jaren zag ik en ervaarde ik hoe leuk, maar ook hoe zwaar het kan zijn om een eigen horecazaak te hebben.

Terwijl ik de flyers en posters ontwierp op de Windows96 voor het restaurant, trok de “reclame” wereld mij steeds meer. Dit heeft er toe geleid dat ik een grafische en vervolgens marketing gerichte opleiding ben gaan volgen. Je voelt hem al aankomen… 1 + 1 = 2. Door de ervaring van thuis, de hekelpunten en mijn liefde voor design en commerciële marketing is Local Taste ontstaan! Na een jaar HBO Ondernemerschap was daar Thom, een van mijn beste vrienden; mijn maatje! Thom grapte vanaf dag 1 dat hij aandelen wou. Aandelen? We gaan dit samen doen! Zo gezegd zo gedaan.

Ik kijk enorm uit naar 2020! Samen met de Lokale horecagelegenheden van Breda gaan wij er een top jaar van maken!