Skip to main content
Nieuws

Ik heb mijn passie gevonden!

By 23 januari 2020april 23rd, 2022No Comments

Opgegroeid in de horeca. Een drukke, gezellige maar ook zware branche. Hoe ouder ik werd hoe meer ik besefte dat mijn interesses ergens anders lagen.

Als klein meisje verzamelde ik make-upjes en vond ik het geweldig om voor de camera te staan. Inmiddels is deze verzameling omgezet in een eigen bedrijf en ben ik ook achter de camera te vinden. Ik ben dagelijks bezig met me zelf te verdiepen in een enorm dynamische wereld, de online wereld!

Ik heb mijn passie gevonden in Social Media. Ik houd me bezig met het maken van foto’s en het creëren van content en de psychologie daar achter. Hoe reageren mensen op een post en wat wil men zien? Daarom was het voor mij ook een hele mooie en grote kans toen mijn zus me vroeg of ik zorg wilde dragen voor de Social Media kanalen van Local-Taste.

Nu ben ik dagelijks bezig om de leukste bedrijven, foto’s en ervaringen met jullie te delen! Vanaf Maart gaan jullie mij steeds vaker zien want er staan enorm leuke dingen op de planning! Ik kijk er naar uit, jullie ook?