Skip to main content
Nieuws

Toch bleef de horeca kriebelen

By 12 januari 2020april 23rd, 2022No Comments

Van jongs af aan ben ik altijd actief geweest in de horeca. Binnen diverse mooie restaurants heb ik ondernemers met passie zien werken. Zij hebben mij ieder hoekje van de horeca laten ervaren. Ik wist al vroeg dat ik zelf wilde ondernemen en mijn eigen restaurant was de droom. Met passie begon ik aan de koksopleiding. Tegen het einde van mijn opleiding kwam ik via een meeloop dag in een grootkeuken in aanraking met de zorg. Ook hier kon ik mijn ei kwijt. Ik merkte dat ik de meeste energie kreeg van sociale processen en iets te kunnen betekenen voor een ander. Dit wilde ik buiten de horeca gaan ontdekken en ben na de koksopleiding gaan studeren in de zorg.

Daar vond ik balans. In de weekenden als vliegende keep knallen in de horeca en door de weeks mijn cliënten begeleiden. Maar op welke sector wilde ik me richten?

Al snel kreeg ik de kans om als zelfstandige zorgprofessional aan de slag te gaan. Bakken aan energie kreeg ik ervan. Toch bleef de horeca kriebelen. Dat heeft het altijd gedaan. Ik wist dat ik hier iets mee wilde doen. Ondertussen wist ik dat ik niet zelf meer in de keuken wilde staan. Maar wat dan wel? Wat als ik de aantrekkingskracht van de horeca kan combineren met de cliëntgerichtheid in de zorg?

En daar was Local Taste. Ik sta niet langer zelf in de keuken maar help de lokale horecaondernemers op een laagdrempelige manier nieuwe gasten de weg er naartoe te laten vinden. Bij mij staat kwaliteit altijd boven kwantiteit en ik kan dezelfde missie gebruiken voor de horeca én de zorg; zorg op maat!