Skip to main content

DEZE HORECAZAKEN
GINGEN JE VOOR

Ben jij een ondernemer in de horeca en wil je met jouw horecazaak in de nieuwe Local Taste beleving staan? Dat kan! Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Nog niet overtuigd? Lees hier de ervaringen van horecazaken die je voor gingen!

Inschrijven voor het magazine

DION | BLUE DOG, BREDA

Met Blue Dog Breda doen we nu ongeveer 1,5 jaar mee aan local taste. Dit heeft als effect gehad dat veel gasten onze zaak hebben leren kennen waar een groot deel hiervan terugkwam om de rest van het menu te proberen. Het mooie aan het concept vind ik dat het restaurant volledige vrijheid heeft met het invullen van het proeverijtje. Overal een van de leukste concepten waar wij met Blue Dog van gebruik mogen maken. Het enige verbeterpunt is dat de seizoenen iets korter mogen zodat de proeverij op winter- en zomertijden kan worden ingesteld.

THOMAS | CAFÉ CORENMAET, BREDA

Iedereen is enthousiast over Local Taste en onze proeverij. We zien vaak dat mensen met een Taste-Coin komen en doorvertellen aan vrienden hoe leuk ze de proeverij hier vonden. Vervolgens zien we ze dan regelmatig terug om van de kaart te bestellen én dat is heel erg leuk!

RICHARD | DE DILLENBURG

Iedereen is enthousiast over Local Taste en onze proeverij. We zien vaak dat mensen met een Taste-Coin komen en doorvertellen aan vrienden hoe leuk ze de proeverij hier vonden. Vervolgens zien we ze dan regelmatig terug om van de kaart te bestellen én dat is heel erg leuk!

ISABEL | DELIGHTFUL BAKERY AND DESSERTS BAR, BREDA

Het leuke vonden we de marketing eromheen. De uitleg in Jip en Janneke taal was prima en overzichtelijk.

EDWARD | BRASSERIE EDMIRAL

Wij zijn een brasserie en als de mensen hierbinnen komen verwachten ze soms ook een brasserie gerechtje. Wij hebben het dan ook basic gehouden maar wel met de unieke twist waar wij zo goed in zijn. De verrassende gezichten en glimlach die wij dan krijgen bij het serveren van de proeverij, daar doen we het voor! Ook trekken er mensen naar dit deel van Breda die we normaal niet zouden zien!

INGENHOUSZ, BREDA

Wij merken dat de mensen die hier komen met Local Taste hun ogen uitkijken. Door onze prachtige locatie in combinatie met de proeverij die we neerzetten krijgen we ontzettend veel punitiviteit en de mensen komen terug om te lunchen of te dineren. Vooral de borrel na het diner doet het hier goed met de Taste-Coins.

JOSÉ | JA!BREDA, BREDA

Ik denk dat het concept een brede doelgroep aanspreekt met een goede diversiteit aan horecazaken in verschillende prijsklasse.

KELLY | NOVEAU VAN HAM, BREDA

Het concept is superleuk en we hebben er echt van genoten om deel te nemen. Je krijgt echt mensen binnen die je anders zou missen en onze verkleinde variant van de beroemde broodje kip sloeg gigantisch goed aan bij de Locals. Wij houden ons voor de volgende editie graag aanbevolen!

RUPIKA | OASE, BREDA

Local Taste is een uniek concept waar wij als ‘nieuw’ restaurant veel profijt van hebben gehad doordat we zo potentiële nieuwe gasten op een leuke manier kennis hebben kunnen laten maken met ons restaurant.

FLOOR | STILLEVEN, BREDA

Thom en Bodine hebben een prachtig magazine opgezet. Alle communicatie verliep vlot en wij hebben als onderneming een hoge betrokkenheid van de makers ervaren. Ook waren de bezoekers tevreden en hebben wij veel positieve reacties gehoord!