Skip to main content

Hé Bourgondiër!

Hé Bourgondiër! Jij hebt een Taste-Coin weten te bemachtigen! Met deze munt kun je genieten van een heerlijke proeverij bij een van de 30 deelnemende horecazaken in de omgeving van Breda. De proeverij bestaat uit een selectie van lokale lekkernijen. Waar heb je zin in? Je kan eindeloos variëren tussen verschillende soorten proeverijen zoals een borrelplankje, zoetigheid of tapas. Er is dus voor ieder wat wils!

 

Hoe werkt het? Om een proeverij te bestellen, ga je binnen de inlevermomenten naar een deelnemende horecazaak in Breda. Zodra je een plekje hebt gevonden, bestel (en betaal) je een drankje en lever je de Taste-Coin in. De keuken gaat direct aan de slag en voor je het weet staat er een heerlijke proeverij op tafel. Houd rekening met vol=vol. Kom je met een groep van meer dan vier personen? Reserveer dan even van tevoren en laat weten dat jullie Taste-Coins willen inleveren. De Taste-Coins zijn geldig van 1 mei 2023 tot 1 mei 2024. 

 

Dus ben jij een Bourgondiër die van lekker eten houdt? Dan is dit iets voor jou! Deel je leuke foto’s van de proeverij op social media met @localtastenl. We vinden het leuk om te zien hoe jij van de Bourgondische keuken geniet!

Let op! De 2e editie van het Local Taste magazine is voorbij. De gouden Taste-Coins kun je niet meer inleveren.

Hoe het werkt
Deelnemende horecazaken
Proef de Bredase horeca met het Local Taste magazine

Wat anderen zeggen over het magazine

Helemaal top! Wat krijg je waar (veel) voor je geld. Overal heerlijke hapjes en je leert zo heel veel leuke eettentjes en cafeetjes kennen in Breda.

Janine

Superleuke manier om verschillende restaurants in Breda te leren kennen. De prijskwaliteit verhouding is helemaal top. Ook leuk om cadeau te geven, kan het iedereen aanraden!

Mariel

Wat een leuk concept, waar wij – per ongeluk – achter kwamen…

Tijdens een bezoekje aan een van onze favoriete cadeauwinkels zagen we een kleurrijk boekje op de toonbank staan. Na uitleg zo enthousiast geworden en meteen twee boekjes gekocht. We bezochten al bekende horeca, maar dit concept is ook leuk om de wat meer verstopte pareltjes te ontdekken.

Dit leuke magazine hebben we ook als cadeau aan vrienden gegeven. Je geeft namelijk een leuke ingepakte beleving weg, waarvan zij de bestemmingen zelf kunnen opzoeken.

Wij kunnen niet wachten op de nieuwe editie!

Caroline

Mijn vriend is nieuw in Breda komen wonen. Deze muntjes had ik mede voor hem gekocht om bekend te raken in de stad. Ondertussen ben ik zelf ook op veel nieuwe plekken geweest! Inmiddels zijn we aan onze 3e bundel bezig en nog lang niet klaar! Super concept en heerlijke gerechtjes, zeker aan te raden!

Iris

Hele goede service bij de meeste horeca. Goede tot zeer goede hoeveelheid en veelal geschikt (gemaakt) voor vegetariërs.

Sandy

Echt top! Gaaf concept en enorm veel keuze! Zeker aan te bevelen, vooral heel erg leuk als cadeau of je nou uit Breda komt of niet. Echt genieten!

Fleur

Wat een heerlijke concepten hebben ze voor de bourgondiër! Maar ook de kookboeken zijn ware plaatjes die het goed doen als cadeau.

Danny

Afgelopen zomer een Local Taste magazine gekocht om Breda te leren kennen, wat een geweldige ervaring was!

Niet alleen kom je bij locaties terecht waar je naders niet snel zelf zou komen, ook krijg je andere hapjes/proeverijtjes dan dat je (vooral ik) zou bestellen.

Erg leuke manier om zowel de stad als de menu’s beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Neo

Echt een super deal! We hebben een heerlijke soep en borrelplank op en gaan volgende week de rest van de Taste-Coins opmaken. We gaan zeker nog een magazine bijbestellen!

Wilma

Als cadeau een Local Taste magazine met het idee als je eens in Breda bent… Wij hebben nu onze Taste-Coins opgemaakt én wat is dit leuk! Proeverij was super, kan het iedereen aanraden!

Jeannine
Local Taste magazine toevoegen aan winkelmandje