Skip to main content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hé Bourgondier! We hebben de antwoorden op veel gestelde vragen hier voor je verzameld. Kun je het antwoord op je vraag niet vinden of kom je graag in contact met ons voor meer informatie of een samenwerking? Neem dan contact met ons op!

MagazineKookboekAlgemeenKerstpakketten & RelatiesContact opnemen

Magazine

De actuele inlevermomenten van de Taste-Coins vind je terug op de desbetreffende pagina in het magazine. Daarnaast vind je de inlevermomenten van de horecazaken ook op onze website:

Per Taste-Coin krijg je één proeverijtje. De proeverijen zijn per horecazaak verschillend. Één ding hebben ze allemaal gemeen, ze zijn allemaal overheerlijk! Op de pagina van de desbetreffende horecazaak vind je de proeverij. Heb je nog geen magazine? Scoor ‘m hier!

De Taste-Coins zijn altijd 1 jaar geldig. Of van 1 mei tot 1 mei of van 1 september tot 1 september. In de webshop vind je de geldigheidsduur van de Taste-Coins van jouw favoriete stad.

In ieder magazine staan 30 deelnemende horecazaken. De deelnemende horecazaken vind je in het magazine of op onze website:

Jazeker! Houd onze social media kanalen @localtastenl in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

In onze webshop en bij de volgende lokale verkooppunten.

Jazeker! We zijn altijd op zoek naar de tofste lokale horecagelegenheden. Via deze link kun je je aanmelden.

Ja, bij ieder Taste-Coin die je inlevert bestel én betaal je minimaal één drankconsumptie.

Vanaf 5 personen ben je verplicht te reserveren. Kom je met minder dan 5 personen? Dan hoef je niet te reserveren. In het weekend wordt reserveren wel aangeraden. Alle inlevermomenten per horecazaak vindt je in het magazine.

Dit kan, maar slecht één keer met een Taste-Coin. Was het bezoek geslaagd? Ga dan terug naar de horecazaak en vraag om de menukaart. Er is vast nog veel meer lekkers te ontdekken!

Bij ieder magazine ontvang je 10 Taste-Coins. Iedere Taste-Coin is een proeverij waard!

Nee, je aangeschafte Taste-Coins zijn enkel geldig in de stad waarvoor je ze hebt aangeschaft.

Per persoon kan er één Taste-Coin tegelijk ingeleverd worden. Kom je met meerdere personen? Dan is het mogelijk dat ieder één Taste-Coin inlevert.

Kookboek

Onze horeca kookboek staan bomvol met de lekkerste gerechten van alle horecazaken uit de omgeving. Iedere zaak heeft een uniek recept met ons gedeeld, zo is het een gevarieerd kookboek met uiteenlopende gerechten. Denk aan ontbijt, lunch, voorgerechten, hoofdgerechten, shared dining, desserts, baksels, cocktails en dranksuggesties.

Op dit moment zijn er 3 kookboeken beschikbaar! Breda, Eindhoven en de provincie Zeeland.

Algemeen

Je kunt ons vinden op Instagram, TikTok, Facebook en LinkedIn. Vergeet vooral niet je foto’s met ons te delen en ons te taggen, vinden we leuk!

Kijk hiervoor op onze social media kanalen en mis niets!

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met enthousiaste mensen en bedrijven. Neem contact met ons op via info@local-taste.nl en misschien ben jij straks een Bourgondische ambassadeur!

Op dit moment hebben wij projecten in Breda, Eindhoven, Tilburg en Zeeland. Maar er komt meer! Heb jij een goed idee? Let us know, stuur een mail naar info@local-taste.nl.

Wij zijn altijd op zoek naar samenwerkingen met enthousiaste mensen en bedrijven. Neem contact met ons op via info@local-taste.nl.

Binnenkort komt er ruimte om ons creatieve en enthousiaste team te versterken. Kun je niet wachten tot we een vacature openen? Je mag altijd een korte motivatiebrief met cv sturen naar info@local-taste.nl. Ben je een fotograaf? Voeg dan een portfolio met foodfoto’s toe.

Dat kan via onze social media kanalen of door te mailen naar info@local-taste.nl. Ook kun je het contactformulier invullen op de onze website.

Naast de overheerlijke magazines en kookboeken maken wij ook lokale kerstpakketten en relatiegeschenken op maat! Meer informatie? Mail naar thom@local-taste.nl.

Hoe lokaler hoe beter! Wij vinden het altijd leuk om in contact te komen met lokale ondernemers! Neem vooral contact met ons op via info@local-taste.nl

Relaties & Kerstpakketten

Jazeker! Wij denken graag met je mee om samen lokale pakketten vorm te geven. Eigen producten toevoegen? Dat kan ook! Meer info? Mail naar info@local-taste.nl.

Jazeker! Wij denken graag met je mee om samen lokale pakketten vorm te geven. Eigen producten toevoegen? Dat kan ook! Meer info? Mail naar info@local-taste.nl

Hoe lokaler hoe beter! Wij vinden het altijd leuk om in contact te komen met lokale ondernemers! Neem vooral contact met ons op via info@local-taste.nl