Skip to main content

Local Taste Eindhoven

Eindhoven, de lichtstad van Nederland. Daar waar design, technologie en innovatie samenkomen. Een stad die bekendstaat om innovatieve projecten en evenementen, en natuurlijk: PSV. Eindhoven is uitgegroeid tot een bruisende Brabantse stad. Van de Markt tot aan het Stationsplein, je ontdekt hier de beste horeca hotspots met Local Taste.

Naar de webshop

Ontdek Bourgondisch Eindhoven met Local Taste

Als je aan Brabant denkt, denk je misschien al snel aan Eindhoven. Een wereldwijd bekende stad waar innovatief design, technologische meesterbreinen en bruisende gezelligheid samenkomen. De stad, ooit bekend om de gloeilampenfabrieken van Philips, straalt nu met haar unieke projecten en evenementen zoals Dutch Design Week en Glow. In het voormalige industriële hart van Philips is Strijp-S te vinden. Volledig getransformeerd tot een trendy wijk, stampvol met hippe winkels, ateliers en eetgelegenheden.

Ook de Bourgondiërs onder ons kunnen hun hart ophalen in Eindhoven. Van zaken die al generaties bestaan, tot de aller-hipste tenten – en vanalles ertussenin. Eindhoven heeft het allemaal! Daarom heeft Local Taste het enige échte Eindhovense kookboek in het leven geroepen. Stampvol met de allerlekkerste recepten, rechtstreeks uit de keukens van de beste Eindhovense horecazaken. 040 Gerechten is gevuld met de 80 meest heerlijke recepten die we konden vinden. Stuk voor stuk afkomstig uit de meesterbreinen van Eindhovense chefs. Een kookboek dat perfect is voor de hobbykok, maar ook voor de ik-gooi-alles-in-de-magnetron-kok. Zo ontdek jij de culinaire hoogstandjes van Eindhoven, maar dan lekker vanaf je eigen keukentafel.

Naar de webshop

Kookboek