Skip to main content

Local Taste Tilburg

Tilburg is een broedplaats waar cultuur en innovatie hand in hand gaan. Struin door de levendige Korte Heuvel, ervaar de Bourgondische gezelligheid op het altijd bruisende Piusplein, of speur naar knusse hotspots aan de Oude Markt. Gluur ook vooral even naar  de niet-te-missen Heikese kerk die als reus boven de stad reikt. Het allerbeste van Tilburg ontdek je met Local Taste!

Naar de webshop

Geniet van al het lekkers dat de Tilburgse horeca te bieden heeft!

Ontdek de Brabantse charme van Tilburg, een stad die overloopt van cultuur en innovatie. Dé perfecte stad voor muziekliefhebbers, cultuursnuivers en festivalfanaten. Met populaire locaties, zoals poppodium, kom je hier volledig aan je trekken. Maar dat is lang niet alles. In Tilburg zijn namelijk een heleboel Bourgondische horeca hotspots te vinden. De keuze-stress vliegt hier om je oren, want Bourgondische gezelligheid is te vinden op iedere hoek van de straat.

Goed nieuws! Met Local Taste is er geen keuzestress nodig. Met de Local Taste beleving verruil je je Taste-Coins voor een heerlijke proeverij bij één van de deelnemende horecazaken. De uitgelezen kans om de keukens van de beste horeca hotspots van Tilburg te ontdekken.

Liever aan de borrel? Voor de echte levensgenieters hebben we de Borreltocht. Start op de (Korte) Heuvel, naar het Piusplein en sluit af op de bruisende Oude Markt. Jouw borreltocht-stempelkaart wijst de weg. Met Local Taste beleef je Tilburg op z’n Bourgondisch best.

Naar de webshop

Magazine

Borreltocht