Skip to main content

WIE ZIJN WIJ?

Local Taste: een vriend die je alle Bourgondische pareltjes van de stad kent en ze met liefde met je deelt.

Hé Bourgondiër, welkom bij Local Taste! Heb je zin om Bourgondisch te gaan genieten? Schaf dan maar snel de local Taste Beleving aan en pak je Taste-Coins er maar want het is de hoogste tijd om de omgeving te gaan proeven. Waar heb je zin in? Een tapasplankje, heerlijke zoetigheden of laat je je toch liever verrassen met een proeverij? Er zijn er 30 deelnemende horecazaken dus er is voor ieder wat wils!  Trek gekregen? Lever je Taste-Coin snel in voor een heerlijke hapje.

Duik je liever zelf de keuken in? Wij hebben samen met ruim 250 chef’s, 3 overheerlijke en luxe kookboeken geschreven. Zo haal je de horeca in huis! We hebben 076 Gerechten, 040 Gerechten en Zeeuwse Gerechten geschreven. Welke is jouw favoriet?

Ons Team

Thom van den Bossche - Founder

Al sinds ik een kleine jongen was ben ik al actief in de horeca. Hier heb ik veel ondernemers met passie mogen zien werken; zij hebben mij ieder hoekje van de horeca laten ervaren. Met veel plezier begon ik aan de koksopleiding. Ik merkte tijdens de opleiding dat ik de meeste energie kreeg van sociale processen en iets te kunnen betekenen voor een ander. Dit wilde ik buiten de horeca gaan ontdekken en daarom ben ik na de koksopleiding in de zorg begonnen. Al snel kreeg ik de kans om als zelfstandige zorgprofessional aan de slag te gaan; bakken aan energie kreeg ik ervan! Toch bleef de horeca kriebelen, dat heeft het altijd gedaan. Ik wilde er iets mee, maar niet meer zelf in de keuken staan. Maar wat dan wel? Dat werd al snel duidelijk toen ik mijn beste vriendin Bodine leerde kennen. Al snel volgde Local Taste! Dolgelukkig word ik er van. De horeca helpen om de locals de weg naar hun prachtige zaken te laten vinden én Bourgondische kookboeken samen met een stad te mogen maken: ik heb mijn plekje helemaal gevonden.

Joshua Giovanni - creatief alleskunner

Geboren met handen vol vingerverf, creatief in hart en nieren.
Al vanaf kinds af aan was ik bezig met tekenen, schilderen, fotografie en muziek.
Nu ben ik inmiddels begin dertig maar nog altijd doe ik het liefst de dingen die me toen al bezighielden. Want of het nou gaat om het fotograferen van interieurs of gerechten, het vormgeven van het Local Taste magazine en kookboek, of het maken van liedjes voor op Spotify; ik doe het met liefde. Want zoals de chef-kok de liefde in het eten stopt zo maak ik met liefde de foto’s van diezelfde prachtige gerechten.  Daarom ben ik in 2017 gestart met Mister Motel. Met mijn bedrijf probeer ik doormiddel van fotografie, video en audio de liefde van ondernemers om te zetten in een tastbaar geheel. Ik hoop samen met Local Taste zo nog vele mooie verhalen te mogen vertellen.