Skip to main content

Local Taste Breda

In het hart van Noord-Brabant vind je het bruisende Breda. Een stad waar historische en moderne flair samenkomen. Struin hier door de levendige Vismarktstraat, proef de Bourgondische gezelligheid op de Grote Markt, en speur naar de beste borrelcafés aan de Havermarkt. En bewonder de niet-te-missen Grote Kerk die met trots boven de stad uittorent. Met Local Taste ervaar je Breda op z’n allerbest.

Naar de webshop

De Brabantse parel Breda waar cultuur en smaak samenkomen!

Breda is een échte Brabantse parel, een stad die bruist van cultuur en geschiedenis. Of je nu verzot bent op muziek, kunst bewondert of warm wordt van historie – Breda heeft het allemaal. Slenter door de charmante straatjes en laat je verleiden door de Bourgondische gastvrijheid van de lokale horeca. Met menu’s variërend van eenvoudige snacks tot culinaire hoogstandjes, kan iedereen hier zijn hart ophalen.

Toch weten we dat het als echte Bourgondiër soms lastig kiezen is, en al helemaal in een stad als Breda – waar je het liefst alles wilt proeven. Komt dat even goed uit! Met de Local Taste beleving beleef je bruisend Breda van binnen én van buiten. Je gaat op een Bourgondische ontdekkingstocht, waarbij je proeft van de keukens van de beste horeca hotspots in ruil voor jouw Taste-Coins.

Haal je liever de horeca in huis? Dat kan met het kookboek 076 Gerechten. Maken we jou blijer met een goede borrel? Voor de levensgenieters onder ons hebben we de Borreltocht. Je begint op de Havermarkt, dwaalt af naar de Vismarktstraat en eindigt op de bruisende Grote Markt, terwijl je geniet van heerlijke borrels met je borrel-stempelkaart als stadgids. Proef omgeving Breda met Local Taste!

Naar de webshop

Magazine

Borreltocht

Kookboek