Skip to main content

Local Taste Zeeland

Zeeland. Ons nationale trots, met haar indrukwekkende deltawerken en rijke verleden. Waai hier lekker uit met een frisse zeebries door je haren en geniet van uitgestrekte stranden, authentieke dorpjes en de allerlekkerste verse (vis)gerechten. In Zeeland proef je het échte Bourgondische leven, met lokale ingrediënten uit de streek. Met Local Taste proef je de Zeeuwse horeca.

Naar de webshop

Ontdek Bourgondisch Zeeland met Local Taste

Een frisse zeebries in je haar, zand tussen je tenen en heerlijk geprikkelde smaakpapillen – dat is hoe we Zeeland het best kunnen omschrijven. Een provincie waar wij als Nederlanders best trots op mogen zijn, met de unieke combinatie van geschiedenis en natuur. Zeeland staat symbool voor de Nederlandse strijd tegen het water, waar de deltawerken ons land al decennialang tegen overstromingen beschermen.

Al struinend door de historische Zeeuwse dorpjes lijkt de kustlijn eindeloos. Met heerlijke stranden die je uitnodigen voor een stevige wandeling of luie stranddag, is Zeeland voor velen dé ideale bestemming. Perfect voor de actievelingen onder ons, die willen fietsen langs de dijken of willen kitesurfen op de Noordzee. Maar ook Bourgondiërs kunnen hier hun hartje ophalen. Zeeland staat bekend om haar verse zeevruchten en vis, rechtstreeks afkomstig uit de Noordzee. En daar weten de Zeeuwse chefs maar al te goed raad mee. Het bijzondere van de Zeeuwse horeca is dat veel restaurants in de regio de ‘van boer tot bord’ filosofie benaderen. Dit betekent: veel lokaal. En daar houden we bij Local Taste wel van!

We hebben niet voor niets het enige échte Zeeuwse kookboek in het leven geroepen. Een kookboek vol recepten, rechtstreeks afkomstig uit de keukens van de Zeeuwse chefs. Zo kan iedereen proeven wat de Zeeuwse horeca te bieden heeft. Een must voor elke Bourgondiër die de smaken van Zeeland wil ontdekken.

Naar de webshop

Kookboek